Holiflys

Deniz Kanosu

Antalya Günübirlik Turlar

Deniz Kanosu, Kekova Bölgesi'ni keşfetmenin en eğlenceli ve heyecanlı yolu. Batık Şehir'in mistik atmosferini yakından deneyimleyerek unutulmaz bir maceraya atılmak isteyenler için ideal bir seçenektir.

Tur Açıklaması

Deniz kanosu (seakayak) turumuz için sabah erkenden turdan bir gün önce belirlenen konumda buluşuyoruz. Transfer aracımızla yaklaşık 30-40 dakikalık bir yolculuktan sonra maceramızın başlayacağı Üçağız Köyü'ne varıyoruz. Burada deneyimli rehberimiz sizlere tur hakkında kısa bilgilendirmeler yaparak ekipmanlarınızı teslim edecek ve isterseniz tek kişilik, isterseniz de iki kişilik kanolarımızla Kekova’nın berrak mavi sularında Batık Şehir’e doğru kürek çekmeye başlıyoruz.

Sular altında kalmış tarihi kalıntılar arasında kürek çekerek ilerleyip yine tarihi bir yer olan Tersane Koyu'na varıp yüzme molası veriyoruz. Rehberimiz burada bölge hakkında detaylı bilgi verir. Molamızın ardından Batık Şehir'i kürek çekerek keşfediyor ve daha sonra sadece deniz yoluyla ulaşılabilen Simena’ya (Kaleköy) varıyoruz. Burada vereceğimiz yemek molasında otantik köyü gezebilir, tarihi kaleden Kekova’nın en güzel manzarasını seyredebilir ve dünyanın en küçük antik tiyatrosunu görebilirsiniz.

Molamızın ardından Üçağız'a tekrar kürek çekerek geri dönüyoruz ve sonrasında aracımızla Kaş’a dönüş yoluna çıkıyoruz. Saat 15:00 gibi dönmüş oluyoruz.

Tur Güzergahı: Üçağız Köyü - Batık Şehir - Tersane Koyu - Simena (Kaleköy) - Üçağız Köyü

Turun Hareket Noktaları: Tur sabah 08:15'te başlamaktadır. Buluşma noktası turdan bir gün önce belirlenir.


Dahil Olan Hizmetler
• Tüm transferler
• Kano kullanma ve güvenlik brifingi
• Güvenlik ve teknik ekipmanlar
• Öğle yemeği
• Seyahat sigortası
Dahil Olmayan Hizmetler
• Deniz gözlüğü ve şnorkel
• Ekstra içecek ve yiyecekler
Önemli Bilgiler
    • Tur katılımcılarının 12 yaşından büyük olması gerekmektedir. 12 yaşından küçük çocukların katılımı için rehberimize danışılmalıdır.
    • Katılımcıların yanlarında güneş kremi, güneş gözlüğü, şapka, mayo ve havlu, kuru kıyafetler, sandalet veya deniz ayakkabısı gibi kişisel eşyalarını getirmeleri önerilir.

Tur Fiyatları

Tur Fiyatı
3800,00 TL
Çocuk (5-11)
3800,00 TL
Bebek (0-5)
0,00 TL

Tur Tarihi

Ulaşım Seçiniz

Rezervasyon Yap