Holiflys
>
>
Kekova Tekne Turu

Kekova Tekne Turu

Antalya Günübirlik Turlar

Kaş'a gelip de mutlaka yapılması gereken bu turda Kekova'nın güzelliklerini keşfederken bol yüzmeli, dinlendirici bir gün geçireceksiniz. Likya kültürünü ve muhteşem doğayı aynı anda deneyimleme şansı bulacaksınız.

Tur Açıklaması

Kaş Limanı yerine Kekova'da bulunan Üçağız köyüne önce 40 dakikalık araç yolculuğu ile varıp, burada bizi bekleyen teknemiz ile hareket edeceğimiz turumuzda önce Likya döneminde inşa edilip zaman içerisinde bölgeye yerleşmiş olan diğer uygarlıklar tarafından tadilatlar yapılarak tekrar kullanılan Tersane Koyu'nda billur gibi sularda yüzmenin keyfine varıyor ve günümüze kadar bir kısmı ayakta kalabilmeyi başarabilmiş olan kalıntıları gezerek tarihe bir yolculuk yapıyoruz. Ardından depremden sonra suların yükselmesiyle deniz altında kalan gizemli Batık Şehir üzerinde teknemiz ile yavaşça ilerleyerek batıkları ve suyun üstünde kalan harabeleri hayranlıkla izleyerek bol bol fotoğraf çekimleri yapıyoruz. Batık Şehir'in karşısında bulunan ve ulaşımının sadece deniz yoluyla sağlanabildiği Simena (Kaleköy) tüm ihtişamı ve güzelliğiyle bizleri bekliyor olacak. Simena'da vereceğimiz molamız sırasında isterseniz köyün yamacına kurulmuş olan kaleye çıkarak Kekova manzarasını seyredebilir veya köyü gezerek yerel halkın el emeği ürünlerinden kendiniz veya sevdikleriniz için alışveriş yapabilirsiniz. Simena'da verdiğimiz molamızın ardından yüzme molamız için Esmeralda Koyuna gidiyoruz. Yaklaşık 20 dakikalık molamızdan sonra Korsan Mağarası'na gidip fotoğraf çekimleri yapıyoruz, hemen ardından Gökkaya koyuna giderek tekne üzerinde BBQ ve çeşitli salata ile mezelerden oluşan yemek molamızı veriyoruz. Burada ki süremizin ardından buz gibi kaynak suları ile yüzme molanızı eğlenceye dönüştürecek Burç koyunda duruyoruz. Artık günümüz bitmek üzere, Üçağız köyüne ilk hareket noktamıza dönerek bizi bekleyen aracımızla doğa ve manzara eşliğinde Kaş'a dönüş yapıyoruz.

Tur Güzergahı: Kaş - Üçağız Köyü - Tersane Koyu - Batık Şehir - Simena (Kaleköy) - Esmeralda Koyu - Korsan Mağarası - Gökkaya Koyu - Burç Koyu - Üçağız Köyü - Kaş

Turun Hareket Noktaları: 9:15

Dahil Olan Hizmetler
• Transfer
• Öğle yemeği
• Sabah ve akşamüstü ikramları
Dahil Olmayan Hizmetler
• Özel harcamalar
Önemli Bilgiler
    • Bulundurulması gerekenler: Güneş kremi, şapka, güneş gözlüğü, mayo, havlu, varsa deniz gözlüğü, şnorkel.
    • Tur süresi: Yaklaşık bir gün.
    • Fiziksel zorluk: Orta düzey. Tekneye binme ve inme süreçleri gerekebilir.

Tur Fiyatları

Tur Fiyatı
2280,00 TL
Çocuk (5-11)
2280,00 TL
Bebek (0-5)
0,00 TL

Tur Tarihi

Ulaşım Seçiniz

Rezervasyon Yap