Holiflys
>
>
Likya Yolu Trekking Turu

Likya Yolu Trekking Turu

Antalya Günübirlik Turlar

Kaş, Türkiye’nin en uzun işaretlenmiş yürüyüş yolu olan Likya Yolunun üzerinde yer alıyor. Sizin zamanınıza ve fiziksel durumunuza göre merkezden hareketli günübirlik yürüyüşler veya birkaç günlük daha zorlu ve hatta zirve çıkışı içeren yürüyüşler organize edebiliriz.

Tur Açıklaması

Likya Yolu, antik yollar, çoban patikaları ve orman yollarından oluşan Türkiye'nin ilk işaretli uzun yürüyüş rotasıdır. Bu muhteşem yürüyüş rotası, 500 km'nin üzerinde Likya Bölgesinin sahillerini ve dağ geçişlerini kapsar. Bougainville Travel olarak, Kaş çıkışlı günübirlik Likya Yolu yürüyüşlerimizde rotanın farklı etaplarını seçip sizi en keyifli rotalara götürüyoruz.

Tur Güzergahı: Likya Bölgesinde 70'den fazla antik şehir, batık liman, dağ kalesi bulunmaktadır. Bir yandan deniz kenarında patikalardan yürürken Akdeniz'in berrak sularında yüzüp bir yandan da dağ geçişlerinde karlı patikalarda yürüyebilirsiniz.

Turun Hareket Noktaları: Turun hareket noktası genellikle Kaş şehrinden olup, detaylar rezervasyon yapıldıktan sonra belirlenir.


Dahil Olan Hizmetler
• Transferler
• Rehberlik
• Öğle yemeği
Dahil Olmayan Hizmetler
• Belirli durumlar için özel talep edilen hizmetler ücretlidir.
Önemli Bilgiler
    • Güvenlik bizim için her zaman önceliklidir. Tecrübeli rehberlerimiz yanlarında ilk yardım kiti taşır ve ihtiyaç halinde ilk müdahaleyi yapabilir.
    • Bulundurulması gerekenler arasında güneş kremi, şapka, güneş gözlüğü, rahat yürüyüş ayakkabısı veya botu, içme suyu ve mevsime uygun kıyafetler bulunmaktadır.

Tur Fiyatları

Tur Fiyatı
0,00 TL
Çocuk (5-11)
0,00 TL
Bebek (0-5)
0,00 TL

Tur Tarihi

Ulaşım Seçiniz

Rezervasyon Yap