Holiflys
>
>
Yeşil Tur

Yeşil Tur

İç Anadolu

Hazır mısınız? Doğa ile iç içe, yeşilin ve tarihin büyüleyici güzelliğini keşfetmek için bu güzel doğa turuna katılın. Yeşilin Doğadan İlham Aldığı Bir Günübirlik Macera

Tur Açıklaması

Yeşil, doğadan ilham alır, ve bu tur diğerlerine göre daha fazla doğaya dayanır. Turun hikayesi başlamadan önce size söyleyebiliriz ki, doğa ile iç içe olacaksınız. İlk durağımız, Göreme Panorama'dır. Burası muhteşem peri bacalarının iyi bir şekilde görülebileceği yerdir.

Sonra, Kaymaklı Yeraltı Şehri'ni ziyaret edeceksiniz ve antik yeraltı evlerin ve barınak olarak kullanılan yerlerin atmosferini hissedeceksiniz, mutfaklar, evler ve daha fazlası...

Ve en önemli kısma geldik... Ihlara Vadisi. Burası 1 kilometrelik bir yürüyüşle keşfedilecek kiliselerin bulunduğu bir vadidir.

Belki biraz acıkırsınız, ama endişelenmeyin, çünkü şimdi öğle yemeği zamanı geldi. Öğle yemeğinizi akan nehirde Belisırma Köyü'nde alacak ve katedral büyüklüğünde bir kilise olarak Selime Manastırı'nı ziyaret edeceksiniz. Ayrıca, geçmişte kayalara kesilmiş yüzlerce eski güvercin evi bulunan Kuzey güvercin vadisini izleyen muhteşem bir manzara noktasında duracaksınız.

Tur Programı 

- Göreme Panoraması

- Pegion Vadisi

- Oniks Atölyesi

- Yeraltı şehri

- Ihlara Kanyonu

- Belisırma Köyü (Öğle Yemeği)

- Selime Manastırı

Tur Başlangıç Saati: 09:30

Tur Bitiş Saati: 18:00

Dahil Olan Hizmetler
Dahil Olmayan Hizmetler
Önemli Bilgiler

Tur Fiyatları

Tur Fiyatı
2850,00 TL
Çocuk (5-8)
1520,00 TL
Bebek (0-5)
0,00 TL

Tur Tarihi

Ulaşım Seçiniz

Rezervasyon Yap